Skip to content

Sierpleister

Sierpleister is aan te brengen in vrijwel iedere gewenste kleur, zowel op binnen- als buitenmuren. Het materiaal kent een grote kleurvastheid en een rijk waterdamp doorlatend vermogen. Spachtelputz is de meest bekende sierpleister. Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Spachtelputz is erg duurzaam. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw mooie muurdecoratie beschadigd raakt door bijvoorbeeld stoten. Ook is het mogelijk om glitters in de pleister te verwerken.

Metallic sierpleisters

Metallic sierpleister is een wandafwerking voor elk interieur. De metallics sierpleister is een decoratieve toepassing die het licht verstrooid. Dit veroorzaakt letterlijk een schitterend effect dat een wand tot leven doet komen. Ideaal als aandacht trekker in grote ruimtes maar ook geweldig als accent in kleinere ruimtes.

Frescolori

Frescolori is een uniek natuurprodukt op basis van kalk. Door kleur en materiaal gebruik in combinatie met vele technieken zijn verschillende stijlen te ontwikkelen van stoere betonlook tot traditioneel italiaans stucwerk. Frescolori is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren. En ook in verschillende diktes van 0.1 tot 0.5 milimeter. Frescolori is ook geschikt voor gebruik in keuken en badkamer doordat het produkt geseald kan worden door middel van een sealergel of een wax.

Pandomo

Pandomo ook wel betonlook genoemd is een van de nieuwste trends in stucwerk. Het geeft een robuus en industrieel karakter aan uw wand maar is daarnaast ook strak en stijlvol. De associatie met beton en daarmee een grijze kleur is logisch maar Pandomo is in alle kleuren te verkrijgen. Doordat pandomo behandeld kan worden met olie of lak word het waterafstotend en makkelijk afneembaar. Pandomo is daardoor ook zeer geschikt voor gebruik in badkamer of keuken. U kunt het uiteraard in elke gewenste ruimte plaatsen.

Beton cire

Beton cire is een nieuw produkt en is op alle ondergronden te gebruiken en door de vele kleuren is het toepasbaar in elke ruimte. Het zorgt voor een unieke uitstraling. Beton cire word afwerkt met een speciale wax waardoor het waterdicht en makkelijk af te nemen is. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan toepassingen in uw keuken zoals het keukenblad, achterwand of keukenvloer. Zo kan van een verouderde keuken een hele moderne keuken worden gemaakt.Het produkt is ook zeer geschikt voor natte ruimtes. Zoals badkamer, douche, wastafel of badkamervloer. Maar ook voor sauna of zwembad. U kunt het uiteraard in elke gewenste ruimte plaatsen.

Heeft u nog vragen?