Skip to content

Basebeton

Basebeton is een handige kant en klare betonstuc. Geschikt voor vloeren, wanden en meubels en leverbaar in heel veel kleuren.

  • IndustriĆ«le robuuste betonlook
  • Geschikt voor wand en vloer
  • Vochtwerend, ook geschikt voor badkamer en keuken
  • Leverbaar in standaard-, RAL- en NCS-kleuren

Frescolori

Frescolori is een uniek natuurprodukt op basis van kalk. Door kleur en materiaal gebruik in combinatie met vele technieken zijn verschillende stijlen te ontwikkelen van stoere betonlook tot traditioneel italiaans stucwerk. Frescolori is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren. En ook in verschillende diktes van 0.1 tot 0.5 milimeter. Ook geschikt voor gebruik in keuken en badkamer doordat het produkt geseald kan worden door middel van een sealergel of een wax.

Beton cire

beton cire is een vrij nieuw produkt, maar nu al zeer geliefd. Het is een ideaal produkt om de badkamer of keuken te vernieuwen zonder een ingrijpende verbouwing. Dus geen rommel en gesloop meer, beton cire is direct over de oude tegels heen te plaatsen. Het resultaat is indrukwekkend. Het is in vele mogelijke kleuren aan te leveren, en de structuur is aan te passen zoals u dat wenst.

Beton cire is een afwerkproduct wat zeer goed te gebruiken is in badkamer en keuken. De wand kan afgewerkt worden met een olie, wax of lak om de wand of vloer in goede conditie te houden .Het produkt is 100% waterdicht van zich zelf .

Heeft u nog vragen?